Ερωτηματολόγια ...    
 Δείτε επίσης ... .......
 Survey123 System
 
 . .........
 
 
   
     

Τα ερωτηματολόγια ικανοποίησης μπορούν να είναι σε έντυπη μορφή ή να είναι online. Τα έντυπα ερωτηματολόγια απαιτούν ένα μολύβι και λίγα λεπτά για να συμπληρωθούν ενώ τα online ερωτηματολόγια  οι πελάτες  μπορούν να τα συμπληρώσουν χρησιμοποιώντας το tablet ή το κινητό τους. Ιδανικά πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμοι και οι δύο τύποι

Τα ερωτηματολόγια πρέπει να περιέχουν ερωτήσεις που καλύπτουν όλες τις λειτουργίες και υποδομές της μονάδας. Οι ερωτήσεις πρέπει να είναι απλές και κατανοητές με κλίμακα ικανοποίησης από 1-5, ενώ θα πρέπει να υπάρχει χώρος για ελεύθερα σχόλια.  Αποφύγετε τα ερωτηματολόγια με πάρα πολλές ερωτήσεις γιατί κουράζουν τους πελάτες σας. 
Στο Survey123 System περιλαμβάνονται λίστες με σταθμισμένες ερωτήσεις τις οποίες  μπορείτε να ενσωματώσετε στα ερωτηματολόγια σας μαζί με άλλες ερωτήσεις που  θα διατυπώσετε εξαρχής.
 

Η αισθητική των ερωτηματολογίων και η ποιότητα του χαρτιού παίζουν σημαντικό ρόλο στο ποσοστό των πελατών που τα συμπληρώνουν καθώς και στη  εικόνα που δίνουμε στο  πελάτη για το πόσο μας ενδιαφέρει η γνώμη του.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την σχεδίαση των online ερωτηματολογίων και την εκτύπωση των έντυπων ερωτηματολογίων σε ποιοτικό χαρτί με δυνατότητα πίκμανσης ώστε να κλείνουν σε μορφή φακέλου καθώς επίσης να σαρώνονται με 100% πιστότητα από το scanner.
...
Δώστε κίνητρα στους πελάτες σας π.χ. μικρά δώρα με κλήρωση -  ώστε να συμπληρώνουν τα ερωτηματολόγια ικανοποίησης. Αναθέστε σε ένα μέλος του προσωπικού  να μοιράζει συγκεκριμένες μέρες το μήνα τα ερωτηματολόγια σε  σημεία όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός πελατών (πχ στο πρωϊνό)  και να ενθαρρύνει τους πελάτες να τα συμπληρώσουν. Χρησιμοποιήστε κάλπη για να τονιστεί η σημασία της διαδικασίας καθώς η ανωνυμία.

...
 

.....

 Χρήσιμα Downloads ...     
 Μπροσούρα 
 PP παρουσίαση 
 Γράφημα ερώτησης
 Συνολική εικόνα μονάδας
 Ερωτηματολόγιο
   
   

 

 
Anova Consulting, Καρέα 19, 11636, Μετς, Αθήνα, T:210-9200287, F:210-6400526, E:
sales@anova.gr
Copyright 2016