.  
    ........
 
 
Περ/ρα ...
   Αρχική  
   Χαρακτηριστικά  
   Προχωρημένα Χαρ/κά  
   Υποστήριξη Χρηστών  
   Erasmus+ Νέα  
   Επικοινωνήστε μαζί μας  
     
     
   
Λογισμικό ErasmusPlus! (Version 4.08)

Το λογισμικό ErasmusPlus! είναι ένα λογισμικό διαχείρισης προγραμμάτων κινητικότητας φοιτητών και προσωπικού των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Διαχειρίζεται όλα τα στάδια μιας μετακίνησης στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+, ξεκινώντας από την φάση κατάθεσης της αίτησης ενδιαφέροντος από τους δικαιούχους μέχρι και το στάδιο κατάθεσης όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών με την επιστροφή στην Ελλάδα του Φοιτητή ή του μέλους του Προσωπικού.

Το λογισμικό διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές κινήσεις (πληρωμές κλπ.) των ιδρυμάτων προς τους δικαιούχους,  τις τράπεζες ή τον ΕΛΚΕ και παράγει πλήθος αναφορών με βάση δυναμικά κριτήρια αναζήτησης. Επίσης παράγει την αναφορά απολογισμού προς το ΙΚΥ,  το αντίστοιχο excel απολογισμού και ενημερώνει αυτόματα το Mobility tool.

Η νέα έκδοση του λογισμικού ErasmusPlus! (V: 4.08)  είναι έτοιμη και μπορείτε να την 'κατεβάσετε' και να την εγκαταστήσετε στους υπολογιστές σας.

H έκδοση 4.08   περιλαμβάνει τα ποσά για το 2018-2019.Η έκδοση 4.08 απαιτεί ενεργοποίηση με license key από την Anova Consulting για να έχετε πλήρη λειτουργικότητα.

Η νέα έκδοση V 4.08 βρίσκεται  "πακεταρισμένη" στο αρχείο zip : ErasmusPlus!_Installation.

Οι παρακάτω οδηγίες, θα σας βοηθήσουν να  την εγκαταστήσετε. 

 • Πρώτα από το Control Panel πρέπει να κάνετε απεγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το ErasmusPlus! - Προσοχή δεν διαγράφετε αρχεία ή φακέλους του ErasmusPlus!

 • Κάντε δεξί κλικ πάνω στο ErasmusPlus!_Installation και στη συνέχεια επιλέξτε αποθήκευση ως .....

 • Αποθηκεύστε το αρχείο σε μία θέση στον υπολογιστή σας. (Πχ στην επιφάνεια εργασίας)

 • Στη συνέχεια, αφού κατέβει το αρχείο στον υπολογιστή σας, κάντε extract το περιεχόμενο  του zip και στη συνέχεια  διπλό κλίκ επάνω αρχείο ErasmusPlus!_Installation.exe. 

 • Τότε ξεκινά η διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής ErasmusPlus! στον Υπολογιστή σας.  Στα πιθανά προειδοποιητικά  μηνύματα ασφαλείας των Windows επιλέγετε ΑΠΟΔΟΧΗ . Στα διάφορα ενημερωτικά παράθυρα που βγαίνουν στην οθόνη, πατάτε πάντα το κουμπί  next/επόμενο.

 • Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα έχει δημουργηθεί το  shortcut  ErasmusPlus!  στην επιφάνεια εργασίας σας. Από αυτό το shortcut θα εκτελείτε την εφαρμογή. 

 • Τέλος διαγράψτε το αρχείο ErasmusPlus!_Installation.zip και το ErasmusPlus!_Installation.exe από την επιφάνεια εργασία σας.   

ErasmusPlus! Version 4.08

ErasmusPlus!_Installation

 

 

...

.
       
   


Anova Consulting
WEB Support!!

 

 


Anova Consulting, Καρέα 19, 11636, Μετς, Αθήνα, T: 210-9200287, F: 210-6400526, E: sales@anova.gr
Copyright 2017-2018
...