.  
      
 Σχετικά προϊόντα ... .......
   Turning Point  
   
     
     
     
     
     
     
     
..
Mobi View TM ...                  
 

 

Ο φορητός διαδραστικός πίνακας MobiViewTM είναι ο πρώτος που έχει LCD οθόνη αφής η οποία δίνει τη δυνατότητα να έχετε σαν εκπαιδευτές τον πλήρη έλεγχο της παράδοσής σας από οποιοδήποτε σημείο της τάξης - αμφιθέατρο και να μην χρειάζεται να επιστρέφετε στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια του διαδραστικού μαθήματος.

Το Mobi ViewTM συνδιάζεται με τα απαντητικά χειριστήρια CPSTM και μπορείτε σε πραγματικό χρόνο να αξιολογείτε ακριβώς τι έχουν κατανοήσει οι εκπαιδευόμενοί σας. Οι εκπαιδευόμενοί σας εισάγουν τις απαντήσεις τους μέσω του συστήματος CPSTM και οι απαντήσεις αυτές φαίνονται αμέσως στην οθόνη αφής του Mobi ViewTM, οπότε εσείς μπορείτε ανάλογα να προσαρμόσετε τη διδασκαλία σας και να εξηγήσετε οποιοδήποτε σημείο δεν ήταν πλήρως κατανοητό. Η ύπαρξη 6 διαφορετικών αναφορών - reports - που παράγονται από το Mobi ViewTM σας βοηθούν ακόμα περισσότερο στο να προσαρμόσετε την παράδοσή σας. 

Με το Mobi ViewTM μπορείτε από οποιοδήποτε σημείο της τάξης - αμφιθεάτρου να σχολιάσετε - χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία του διαδραστικού πίνακα, όπως να ζωγραφίσετε, να κρύψετε οτιδήποτε θέλετε με την κουρτίνα και να καταγράψετε την παράδοσή σας. Με το πολύ εύχρηστο διαδραστικό λογισμικό Interwrite Workspace, το Mobi View σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε στην διδασκαλία σας όποιο περιεχόμενο μαθήματος θέλετε.

Με μια απλή κίνηση μπορείτε από οποιοδήποτε σημείο της τάξης να έχετε πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε, σε όλα τα websites, ακόμα και στα αγαπημένα σας - Favorites.

Με το Mobi ViewTM - το οποίο είναι σαν να έχετε το φορητό σας στην παλάμη του χεριού σας - μπορείτε να γράψετε σύντομες σημειώσεις ή να καταγράψετε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας σας. Αν θέλετε μοιράζεστε ότι γράψατε με τους εκπαιδευόμενους σας αλλιώς το κρατάτε για τον εαυτό σας.

Μετατρέψτε λοιπόν ολόκληρη τη παράδοσή σας σε πλήρως διαδραστική και κατανοητή!!!

 

...

.
  
       
  Δείτε στο YouTube ...
   Mobi at TCEA  
  Χρήσιμα Downloads ... ....
   Ενημερωτικό έντυπο  

 


Anova Consulting, Καρέα 19, 11636, Μετς, Αθήνα, T:210-9200287, F:210-6400526, E:
sales@anova.gr

Copyright 2016
...