.  
      
 Ποιοί Είμαστε .....
....  
     
     
     
     
     
     
     
     
 
Ποιοί Είμαστε  ...

...

Υπηρετούμε το χώρο της εκπαίδευσης με εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τεχνολογικά προϊόντα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Προσφέρουμε:

  • Στους μαθητές και τους φοιτητές, υπηρεσίες υποστήριξης για την πραγματοποίηση των σπουδών τους και της πρακτικής άσκησής τους στο εξωτερικό.

  • Στους καθηγητές και τους δασκάλους σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα για τη διδασκαλία και την αξιολόγηση.

  • Στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα υπηρεσίες και τεχνολογικές λύσεις διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων τους.  

Η διοικητική ομάδα μας:

 

.. Βουδούρης Αναστάσιος

Ο Τάσος έχει σπουδάσει Μαθηματικά,  Πληροφορική και Διοίκηση Έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργαστεί σαν καθηγητής αρκετά χρόνια, καθώς επίσης σαν υπεύθυνος έργων σε Ευρωπαϊκά προγράμματα στην Ελλάδα και την Αφρική. Έχει περισσότερο από δέκα χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού για λογαριασμό επιχειρήσεων και εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Ο Τάσος προσπαθεί να υλοποιήσει τη στρατηγική ανάπτυξης της Anova Consulting με κύρια κατεύθυνση τη διεθνοποίηση της εταιρείας. Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει αν προτιμάει την ανάπτυξη λογισμικού, τη διδασκαλία ή τη διοίκηση έργων. Στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο tennis και να περάσει στο δεύτερο γύρο σε κάποιο τουρνουά.
     
  Βόγκλη Ελευθερία (Ρούλη)

Η Ρούλη έχει σπουδάσει Μαθηματικά και έχει εργαστεί αρκετά χρόνια σαν καθηγήτρια στη μέση εκπαίδευση. Συνήθως είναι το πρώτο πρόσωπο που θα συναντήσετε στην Anova Consulting. Η Ρούλη συντονίζει τις δραστηριότητες στον τομέα παροχής υπηρεσιών για την πραγματοποίησης σπουδών και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό. Της αρέσει το περπάτημα στο βουνό όταν καταφέρνει να ξεφύγει από τα δύο της παιδιά.
     
    Βασιάκος Νικόλαος

Ο Νίκος έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Πληροφορική στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Βρίσκεται πίσω από τις περισσότερες λύσεις λογισμικού της Anova Consulting και συνήθως είναι ο άνθρωπος που θα σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την τεχνολογία μας (στον ελεύθερο χρόνο του θα τον δείτε να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει σε κάποιο μπαράκι).
 

...

.
           


...
 

 


Anova Consulting, Καρέα 19, 11636, Μετς, Αθήνα, T:210-9200287, F:210-6400526, E:
sales@anova.gr

Copyright 2016