.  
      
 Σχετικά προϊόντα ... .......
   Turning Point  
   
.  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
..
Λογισμικό προσωμοίωσης SimVenture ...                  
 

   

To SimVenture, είναι ένα πολυβραβευμένο λογισμικό προσομοίωσης, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ιδρύσουν και να λειτουργήσουν την δική τους εικονική επιχείρηση, με σκοπό να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα για τις επιχειρήσεις και για τον εαυτό τους σαν επιχειρηματία. 

Χρησιμοποιείται ευρέως στην εκπαίδευση και στο εμπόριο και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα και μια αυθεντική, πλούσια και ευχάριστη εμπειρία εκμάθησης σε θέματα σχετικά με επιχειρήσεις προσαρμοσμένα στην καθημερινή ζωή.

Γιατί το SimVenture είναι τόσο δημοφιλές;

Το SimVenture είναι ένα "επιχειρηματικό παιχνίδι" το οποίο ενεργοποιεί και προκαλεί το μυαλό, αφού το λογισμικό αυτό οδηγείται από αποφάσεις που λαμβάνονται από τους χρήστες. Η πραγματικότητα της προσομοίωσης των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη, το κάνει μια πλούσια πηγή μάθησης.

Σε ποιούς απευθύνεται το SimVenture;

Το λογισμικό SimVenture είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο εκμάθησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κολέγια, πανεπιστήμια, ακόμα και ιδιώτες. Χρησιμοποιείται επίσης από εμπορικές οργανώσεις που επιδιώκουν να αναπτύξουν μεγαλύτερη επιχειρηματική σκέψη μεταξύ του προσωπικού τους, το οποίο είναι πρόθυμο να επωφεληθεί από το παιχνίδι των επιχειρήσεων δεδομένου ότι το λογισμικό προσφέρει ένα εξαιρετικά ελκυστικό και αυθεντικό περιβάλλον εκμάθησης. 

Ποιός χρησιμοποιεί το λογισμικό SimVenture;

Το SimVenture συνήθως χρησιμοποιείται από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν για τις επιχειρήσεις ή / και την επιχειρηματικότητα. Οι φοιτητές και οι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες επωφελούνται από τη χρήση του λογισμικού το οποίο βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικό. Το παιχνίδι των επιχειρήσεων είναι επίσης δυνατό εργαλείο εκπαίδευσης και για οργανώσεις που επιδιώκουν να αναπτύξουν την ομαδική εργασία, να διευρύνουν τις δεξιότητές και τη σκέψη τους.  

Οι χρήστες μπορούν να μάθουν και να χρησιμοποιούν διαφορετικές επιχειρηματικές στρατηγικές και με τα τέσσερα επίπεδα δυσκολίας που παρέχει το λογισμικό, εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα πρόκλησης και παρέχει πάνω από 80 ώρες εμπειρία συνεχούς παιχνιδιού. 

Πανεπιστήμια   -   Το λογισμικό SimVenture είναι ένα δυναμικό και πολύ ευέλικτο διδακτικό εργαλείο. "Τοποθετώντας" τον φοιτητή στο επίκεντρο της διαδικασίας των αποφάσεων, του παρέχει ένα ενεργό μαθησιακό περιβάλλον με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για επιχειρήσεις και εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα. Eπιτρέπει στους φοιτητές να παίρνουν αποφάσεις, να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των αποφάσεων αυτών, να λύνουν προβλήματα, να εργάζονται σε ομάδες, να είναι μέρος ανταγωνισμού ... 

Επιχειρήσεις  -  Χρησιμοποιήστε το λογισμικό SimVenture για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το μεγαλύτερο ταλέντο, να δημιουργήσετε αποτελεσματικές ομάδες εργασίας, και να βελτιώσετε τις ικανότητες των ανθρώπων που δουλεύουν για εσάς.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή από ομάδες με ελάχιστο εκ των προτέρων σχεδιασμό προσφέροντας μια εκπαιδευτική εμπειρία που παράγει σαφή αποτελέσματα και τη δυνατότητα οι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες να διευθύνουν μιά επιχείρηση κατ'επανάληψη χωρίς κανένα ρίσκο. Με ένα προσχεδιασμένο σενάριο του λογισμικού μπορείτε να διαπιστώσετε το εμπορικό δαιμόνιο και κατά πόσο μπορούν οι άνθρωποι που θα προσλάβετε στην επιχείρησή σας να αναπτυχθούν.

Θέματα που καλύπτονται από το λογισμικό

Μάρκετινγκ, προώθηση πωλήσεων, διοίκηση λειτουργιών, παραγωγή, προμηθευτές, λογαριασμοί και δαπάνες, εξωτερικές επιδράσεις, τήρηση λογιστικών βιβλίων, χρηματοοικονομικά, χρηματοροές, δείκτες, προϋπολογισμός,   .....

 

...

......
 
...
  Χρήσιμα Downloads ...
   Ενημερωτικό έντυπο
   SimVenture: Sales+Mrkt
   SimVenture: Finance
SimVenture:Newsletter.........
   
     

 


Anova Consulting, Καρέα 19, 11636, Μετς, Αθήνα, T:210-9200287, F:210-6400526, E:
sales@anova.gr

Copyright 2016
...